Wat is (Facebook) Messenger Marketing? Effectiever dan email?


Hallo, ik ben Rob van Local Boost en vandaag wil ik het me je hebben over de allerbelangrijkste (online marketing) ontwikkeling sinds email marketing! …en dat is Messenger Marketing Nou, wat is Messenger Marketing nu precies? Daar waar je bij email je berichten in je mailbox krijgt, krijg je bij Messenger Marketing je berichten in Facebook Messenger of WhatsApp Voordat ik je een demo laat zien is het misschien goed om de volgende resultaten in gedachten te houden. Zoals je ziet doe je het tegenwoordig eigenlijk best goed als je zo’n 20% van je emails geopend wordt zet dat af tegen 90% open ratio van berichten die in Messenger binnen krijgt Of wat dacht je van het gemiddeld aantal clicks op een link in een email de CTR met een beetje geluk op een 4 a 5% liggen. Bij Messenger Marketing praat je al snel over 30% of meer. En dat zijn geen bla-bla verhalen want die resultaten zie ik sinds 2017 toen ik zelf voor het eerst begon met Messenger Marketing en ook bij mijn eigen projecten zie.

1 thought on “Wat is (Facebook) Messenger Marketing? Effectiever dan email?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *